Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Stella McCartney Parfum & Damesgeur

Dochter van fotograaf Linda en Beatles bandlid Paul McCartney, Stella had een vrij normale jeugd als je bedenkt wie haar ouders zijn. Ze ging naar een normale school in het Britse platteland en studeerde af van St. Martins in 1995. Na haar afstuderen begon ze aan haar carrière binnen de mode-industrie en kreeg haar eerste grote baan aangeboden door Chloe in 1997. Als creatief directeur kreeg Stella de kans om alle kneepjes van het vak te leren. Later nam ze ontslag bij Chloe om haar jeugdwens uit te laten komen; haar eigen bedrijf oprichten. Ze bracht haar eerste vrouwencollectie uit in Frankrijk in 2001. Ze ontmoette haar man Alasdhair Willies (m. 2003) tijdens een lunchafspraak en hij heeft sindsdien geen enkele show van haar gemist. Samen hebben ze vier kinderen die ze net zo'n bescheiden opvoeden zoals zij zelf hebben gehad.

Stella's producten zijn te vinden in vele verfijnde kasten. Wanneer ze mode producten ontwerpt zoals hakken, handtassen, kleding en meer, houd ze altijd in haar achterhoofd dat de producten mooi op echte mensen moeten staan en niet alleen op de catwalk. Doordat ze opgroeide als vegetariër gebruikt ze geen producten zoals leder en bont in haar collecties. In 2012 kreeg ze een Order of the British Empire en won de H&M Conscious Award in 2013.
Stella heeft met meerdere invloedrijke firma's samengewerkt en heeft collecties met bedrijven zoals Adidas en H&M. Ze mede-ontwierp de Brits Olympische 2016 kit.

Stella's producten worden in meer dan 20 zelfstandige winkels in Londen, Soho en Parijs verkocht. Haar producten zijn beschikbaar in meer dan 200 warenhuizen. Ze betrad de wereld van parfum in 2003 met Stella. Vandaag de dag heeft ze meer dan 25 geuren in haar portfolio. Favorieten zijn de originele Stella en de geherformuleerde variant uit 2014. Het verschil tussen deze twee wordt aangeduid met de gouden accenten op de fles. Waar Stella zich focust op een noot van roos is L.I.L.Y (2012) een muskusachtige geur. Het aroma opent met noten van truffel, lelietje-van-dalen en rust op een basis van eikenmos.
Toon Meer