Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Swarovski Parfum & Damesgeur

“Er zijn edelstenen, er zijn kristallen en er is Swarovski.” Beter konden wij het zelf niet zegen. Swarovski is een luxe merk uit Oostenrijk die juwelen, decoratie en parfum produceert. Swarovksi kristallen hebben een vergelijkbare glans als diamanten (voor slechts een fractie van de prijs) en is daarom perfect geschikt voor juwelen. Het Swarovski glas wordt al meer dan 100 jaar gemaakt en ze gebruiken nog steeds dezelfde, geheime, familieformule. Zodra het glas hard is kan het in duizenden verschillende vormen gesneden worden met gebruik van de speciale snijmachine die Daniel Swarovski ontworpen heeft in 1982. Het logo van Swarovski is sinds 1988 een zwaan.

Zijn Swarovski kristallen hetzelfde als diamanten? Nee, dat zijn ze niet. Swarovski kristallen zijn door de mens gemaakt en diamanten wordt door de natuur gecreëerd. Het vakmanschap met betrekking van het snijden van de stenen varieert ook heel erg. De manier van snijden die Swarovski gebruikt geeft het glas een gelijke vorm en uiterlijk van een diamant. Dit is waarom Chanel, Louboutin, Louis Vuitton, Ray-Ban en nog veel meer deze kristallen gebruikt hebben voor hun ontwerpen en de catwalk. In 2014 bedekten Mercedes-Benz hun SL600 model met meer dan 200,000 Swarovski kristallen. Het is ook mogelijk om pennen voor je mobiel, oorbellen, ringen en zelfs jurken met Swarovski kristallen verkrijgen, net zoals de jurk die Rihanna in 2014 droeg. Hun kristallen vormpjes zijn ook zeer bekend en er zijn verschillende collecties waaruit je kan kiezen.

In 2011 bracht het merk de eerste Swarovski parfum, Aura, uit. De geur is geïnspireerd door de reflectie die te zien zij bij vakkundig bewerkte kristallen. De geur is een zachte compositie van muskus en citrus. De flacon bevat een prachtige top en de geur zelf kan door de gleuf bekeken worden.
Toon Meer