€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Thierry Mugler Parfum & Damesgeur

Op zoek naar een lekker Thierry Mugler-parfum voor vrouwen? We hebben een geweldige selectie geurtjes en geschenksets van dit designermerk. Koop de luchtjes van Thierry Mugler voor vrouwen en voor een geweldige prijs.

Thierry Mugler is een gewaardeerd ontwerper en parfumeur. Hij staat bekend als controversieel, voor zowel zijn modecollecties als voor zijn uitgebreide assortiment parfums. Mugler verhuisde in de jaren twintig naar Parijs en vond daar werk als freelance ontwerper. In die tijd experimenteerde hij met design en creëerde een grote verscheidenheid aan prêt-à-porter collecties voor modehuizen in Parijs en Milaan, Londen en Barcelona. In 1973 creëerde Mugler zijn eerste onafhankelijke kledingcollectie voor vrouwen genaamd 'Cafe de Paris'.

Zijn eerste parfum, Thierry Mugler Angel, werd op de markt gebracht in 1992 en veroorzaakte een enorme rage omdat het een van de eerste in zijn soort was - een geur voor fijnproevers. Mugler's Angel parfum is altijd al enorm populair geweest en blijft één van de ontwerpers meest populaire geuren. Het was 13 jaar na het succes van Angel dat Mugler besloot zijn tweede damesgeur uit te brengen, Alien , die in talloze is uitgebracht.

Tegenwoordig zijn de parfums van Mugler waarschijnlijk bekender dan zijn modelijnen en hij blijft ons verbazen met zijn creaties voor beide mannen en vrouwen. Je kunt fantastische aanbiedingen vinden voor goedkope Mugler-parfums bij Parfum Klik, waaronder moeilijk te vinden limited editions, Mugler-schoonheidsproducten en luxe geschenksets tegen lage prijzen.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.