Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Vera Wang Parfum & Damesgeur

Vera Wang is een Amerikaanse mode-ontwerper beroemd voor haar revolutie in bruidsjurken in de 80er jaren en ook als pionier van de moderne en gesofisticeerde bruidsjurk. Ze wordt nog steeds beschouwd als de beste mode-ontwerper voor bruidsjurken, zowel in termen van elegantie en prijs en haar collecties zijn ook nog betaalbaar met prijzen van €500 tot meer dan €2000. Het assortiment van Vera Wang geurtjes dient als een verlenging van dit image, Vera Wang ziet parfum als een ruikbare accessoire.

Vera Wang was vroeger een professionele kunstschaatsster, maar toen ze niet voor de Olympische Spelen werd gekozen besloot ze om in de mode-industrie te werken. Op de leeftijd van 23 was ze ook de jongste editor van Vogue maar in 1985 besloot ze om de positie van Design Directrice bij Ralph Laure te accepteren. Na twee jaren bij Ralph Lauren stichtte Vera haar eigen bedrijf en opende toen ook een ontwerper salon in het New york Carlyle Salon Hotel. Ze ontwierp daar ook de bruidsjurken voor verschillende beroemdheden waaronder Kim Kardashian, Alicia Keys, Jennifer Garner, Victoria Beckham en Kate Hudson. Haar trouwjurken zijn ook in verschillende Hollywood-films en tv-series te zien.

Haar eerste parfum voor dames werd in 2002 gelanceerd en de mannelijke versie kwam twee jaren later ook op de markt. Princess, gelanceerd in 2006, is nog steeds een bestseller met heerlijk bloemige en fruitige accenten. Andere populaire parfums van Vera Wang zijn de bloemige Truly Pink (2006), de bloemige en fruitige accenten van Look (2008), de lekker fruitige Gourman accenten van Glam Princess (2009), de houtige citrus accenten van Anniversary (2010), de bloemige musk van Lovestruck (2011), het zoet bloemige vanille accent in Princess Night (2012), de heerlijke fruitige Gourmand accenten van Be Jeweled (2013) en de delicate houtige en poederachtige accenten van Forever Vera (2014).
Toon Meer