€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Vivienne Westwood Parfum & Damesgeur

Vivienne Westwood is een Britse mode-ontwerpster beroemd voor haar punk en new wave stijl in moderne kledingstukken. In 1992 ontving Westwood een OBE van Koningin Elizabeth II en in 2006 werd het een DBE voor haar toewijding aan de mode-industrie. Westwood heeft ook al twee keer de award voor British Designer of the Year gewonnen, een ware prestatie in het gebied! In de 70er jaren opende ze haar eerste boetiek met echtgenoot Malcolm McClaren, de manager van de Sex Pistols. Het is in deze boetiek dat ze haar eerste punk en new wave stijl kledingstukken zoals de rubberen en leer kledingstukken produceerde.

In de jaren '80 ontwikkelde haar stijl zich tot een moderne heruitvinding van oude mode. Eén van haar meest opmerkelijke werken was haar 1997-1998 collectie die geïnspireerd werd door Tudor mode. Westwood concentreerd zich nu meer op verschillende textielen en hun aanpassing aan lichaamlijke vormen etc. Westwood adapteerd haar snijdtechnieken afhankelijk van het bepaalde kledingstuk of de vorm die ze wilt bereiken. Haar kledingstukken hebben al redelijk wat beroemde fans gevonden zoals de Bewitched actrice Marion Cotillard, de wereldberoemde Meryl Streep, Diane Kruger, Anne Hathawaym Jennifer Aniston, Claire Danes en Helena Bonham Carter.

Vivienne Westwood geurtjes zijn specifiek aan dames gericht en reflecteren de verschillende facetten van haar personaliteit. Haar eerste geurtje was Boudoir, een bloemige geur met accenten van hyacint, oranjebloesem, narcissus, roos, kardemom en koriander - gelanceerd in 1998. De Alice collectie is ook populair; Naughty Alice bevat een heerlijke mengeling van accenten zoals viooltje, ylang-ylang en zwarte roos. Cheeky Alice is een pittig bloemige geur met accenten van pioen en roos. Flirty Alice is een iets zachtere geur met een mengeling van citrus en bergamot accenten samen met groene thee en roos. Vivienne Westwood's Lets Rock heeft dezelfde naam als haar eerste boetiek en is een heerlijk houtige geur met een fruitig zoet hart van mandarijn en freesia.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.