€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Vivienne Westwood Parfum & Damesgeur

Vivienne Westwood kan het best beschreven worden als origineel en extravagant, ze is een van de meest erkende en invloedrijke ontwerpers van de eind 20e eeuw.

Haar eerdere ontwerpen bestonden uit leder en rubber, afgewerkt met met spijkers, kettingen, veiligheidsspelden en scheermesjes als versieringen. Toen punk mainstream werd, herondekte Vivienne haarzelf en ging ze veder in artistieke inspiratie, een van haar themas was piraten. Ze heeft zichzelf en haar ontwerpen meerdere malen herontworpen en de laatste 30 jaar en blijft daardoor een drijvende kracht in de modeindustrie.

In 1998 bracht ze haar eerste geur Boudoir uit, die gevolgd is door veel meer geuren.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.