€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Worth Parfum & Damesgeur

Worth mag dan wel een Frans bedrijf zijn, maar de oprichter zelf was Brits. Charles Worth was geboren in 1825. Zijn familie was eens rijk, maar zijn vader had hun gehele fortuin verloren. Dit is de reden dat Charles op elfjarige leeftijd moest gaan werken. Hij werd later naar Londen gestuurd om in een warenhuis en stoffenwinkel te werken. Na een tijde verhuisde hij naar Parijs zonder een woord Frans te spreken en met slechts 5 euro in zijn zak. In het bedrijf waar hij voor werkte leerde hij zijn vrouw kennen en verkocht hij textiel aan de beste kledingmakers in Parijs. Het was niet lang voordat hij zelf kleding probeerde te naaien. Worth wist het bedrijf over te halen om hem een afdeling voor jurken te laten openen en dit zou het begin van zijn eigen modehuis zijn. Enkele jaren later had Worth zijn eigen prestigieuze kledingwinkel waar hij zijn eigen ontwerpen verkocht.

Worth overleed in 1895, maar zijn zonen hebben het bedrijf overgenomen en het huis van Worth is succesvoller dan ooit. Ze opende winkels in zowel Europa als de Verenigde Staten. Ze waren één van de eerste modehuizen om ook geuren uit te brengen. De eerste geur, Dans La Nuit, werd uitgebracht in 1924. Helaas kreeg het bedrijf met tegenslagen te maken en werd het meerdere keren overgekocht. Begin 21ste eeuw viel het in de handen van Shaneel die het bedrijf weer leven inbliezen.

De populairste Worth parfum is zonder twijfel Je Reviens (1932). Het is een houtige bloemengeur met oranjebloesem, jasmijn, lila, kruidnagel en roos accenten die rusten op een basis van sandelhout en wierook. De naam is Frans voor "Ik Kom Terug" wat dit een populair cadeau maakte. Worth geuren en colognes zijn vaak bloemig en elegant, geheel in de stijl van Charles Worth. Andere populaire geuren zijn de zoete Miss Worth (1977) en Couture (2004), geïnspireerd door Je Reviens.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.