€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Pleats Please L'Eau

Per Pagina
Sorteren
Pleats Please L'Eau van Issey Miyake is een muskus- en houtachtig luchtje voor vrouwen.

Het is een frissere versie van de originele Pleats Please met een lichte en luchtige compositie. Het opent met akkoorden van wilde roos die samensmelten met roze peper en neroli, zich vestigend op een muskachtige basis met ceder en patchouli.

Pleats Please L'Eau is licht, sprankelend en delicaat als een lentetuin. De lichtgroene vloeistof is verpakt in een leuke geometrisch gevormde fles in een ontwerp dat eerder gebrukt is door Miyake voor andere parfums.

De geur maakt deel uit van de kledingcollectie Pleats Please, die werd uitgebracht in 1993; dit werd internationaal een succes vanwege de comfortabele en alledaagse stijl geïnspireerd op het leven van de moderne vrouw.

Pleats Please L'Eau werd uitgebracht door Issey Miyake in 2013.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.