€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Clinique Bad & Lichaam

Per Pagina
Sorteren
Met jaren ervarging binnen de beauty-industrie achter de rug zijn er weinig merken die de hoge standaarden van Clinique verwezenlijken. Het Amerikaanse bedrijf offert zowel scheikunde en eenvoudige producten.

De Clinique Aromatic Elixir Body Smoother is een fijne body lotion die de geur een heerlijke geur geeft zonder te overweldigend te zijn. Veel consumenten met parfum allergieën hebben aangegeven dat de body smoother hun geen allergische reactie geeft. Gebruik de body smoother in combinatie met de douchegel voor een geur die langer blijft hangen.

Alhoewel sommige het misschien ouderwets vinden om van vloeibare reinigers over te stappen naar een vast zeepblok is Clinique's Solid Facial Soap Bar toch een aanrader. Zoals veel andere Clinique producten is dit een uitstekend product voor mensen met de gevoelige huid.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.