Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Concealers

Per Pagina
Sorteren
De Concealer is een make-up product dat onmisbaar is in uw make-up collectie en heeft als doel een mooi resultaat te bereiken voor uw make-up basis. Concealer, of 'kleurcorrector' zoals het ook wel wordt genoemd, bestaat al sinds 1954 toen Max Factor voor het eerst het product Erase uitbracht.

De naam op zich verklaart al wat het product eigenlijk doet, het 'corrigeert' door de kleur van eventuele vlekjes of verschillende pigmenten op je huid zichtbaar te wissen om de kleur uniformer te laten lijken. Omdat concealer meer dekking geeft, is het vaak effectiever om die lastige plekken te bedekken dan een foundation. Concealer en foundation worden vaak samen gebruikt voor een natuurlijker effect.

De concealer is er in verschillende vormen zoals vloeibaar, poeders en crèmes. De meeste make-upmerken hebben een concealer in hun cosmetica-assortiment, bekendere specialisten zoals Maybelline, Nars en NYX hebben een groter aanbod aan kleuren. Goede cosmeticamerken zullen hun concealers richten op bepaalde gebieden, huidtypes en huidtinten en vaak met verschillende formule-opties. Een voorbeeld is de "Instant Age Rewind Eraser Concealer" van Maybelinne, die is ontworpen voor onder de ogen en puistjes. De formule biedt een geweldige dekking zonder dat het er 'cakey' uitziet.
Toon Meer