€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Bourjois Cosmetica

Per Pagina
Sorteren
Bourjois, het internationaal populaire Franse cosmeticamerk, produceert al sinds 1863 prachtige schoonheidsproducten. De maker van het merk, cosmetoloog Joseph-Albert Ponsin, begon oorspronkelijk met exclusieve make-up voor het theater, voordat hij zich uitbreidde naar de commerciële wereld.

Tegenwoordig heeft Bourjois een geweldige make-upcollectie en is vooral beroemd om zijn assortiment crèmekleurige blushers en lippenstiftsets. Bekijk onze selectie Bourjois-cosmetica, met onder andere foundation en oogschaduw. Vind je favoriete producten en pak een geweldige deal voor make-up van Bourjois.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.