Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Givenchy Cosmetica

Per Pagina
Sorteren
Givenchy is van origine een Frans luxemerk dat vooral bekend staat om mode en parfums, maar ze hebben ook uitgebreid cosmetica assortiment.

Het huis Givenchy werd in 1952 opgericht door de ontwerper Hubert de Givenchy. Zijn voornaamste doel, met een mix van zijn eigen wortels van de aristocratie, was het creëren van chique, traditionele en elegante schoonheid. In 1989 wilde de ontwerper zijn kijk op stijl en schoonheid naar een hoger niveau tillen en creëerde hij de make-uplijn.

Zijn doel was om nieuwe en ongeziene formules voor make-up te creëren door middel van wetenschappelijk onderzoek op een hoger niveau die specifiek werden ontwikkeld om producten te creëren voor elke huidverzorgingsbehoefte.

Het eerste product dat op de markt kwam, was een gezichtspoeder. Sinds 1999 en 2013 is de collectie uitgebreid en is inspiratie gehaald uit de avant-garde Givenchy catwalk-looks. Lipsticks, foundations en andere producten in felle kleuren zijn steeds meer een make-upstatement geworden en worden vaak gedefinieerd als een "echt luxeaccessoire". Hun assortiment bevat lippenstiften, oogschaduw en poeders en veel verschillende soorten make-upsets.
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Probeer het nogmaals.