Vroege Vogel Uitverkoop | Alles Afgeprijsd | Eindigt Binnenkort!

Maybelline Cosmetica

Maybelline is een cosmetica-merk dat opgericht is door Tom Lyle Williams in 1915. Williams was slechts 19 jaar oud toen hij zijn bedrijf startte en verkocht het pas in 1967 toen hij een aanbod kreeg die hij niet kon afslaan.
Williams inspiratie kwam van zijn zus Maybel die Vaseline gebruikte om haar wenkbrauwen en wimpers op te laten vallen. Dit deed zij om indruk te maken op de man waar ze verliefd was op was. Tom begon Vaseline met kolen te mixen om wimpers donkerder te maken en dit was een onmiddelijk succes. Williams maakte niet alleen het eerste soort mascara, maar Maybel kreeg ook de man op wie ze indruk wou maken en werden later getrouwd.

In 1991 bracht Maybelline hun slogan "Maybe she's born with it" (lees: misschien is zij ermee geboren) uit. Dit wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt in hun reclames. Hun reclames staan ook bekend door de prachtige modellen die erin te zien zijn zoals Gigi Hadid die een contract voor TV en tijdschrijft advertenties tekende in 2015.

De Fit Me collectie van Maybelline was erg succesvol en bevat concealers, foundations, poeders en blushes. De populairiteit van de collectie bleef groeien met steun van bloggers en vloggers van over de hele wereld. De collectie is ontworpen om de drager een lichte en natuurlijke look te geven tegen betaalbare prijzen.
De Color Sensational collectie is een andere populaire collectie van Maybelline. Het bevat elke kleur en pigment voor je lippen die je maar kunt bedenken. De collectie bevat lippenstiften, lipglossen, lippotloden in matte, satijn, romige en glanzende finishes.

Alle
1
Zoeken op trefwoord
Geslacht
MANVROUWUNISEX
Prijsklasse
€0 €180+
TOEPASSEN
Filteren op
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
TOEPASSEN