Revlon Cosmetica

Revlon is een wereldberoemd cosmeticabedrijf dat producten verscheidene producten van hoge kwaliteit produceert. Dit zijn producten zoals lippenstiften, nagellak en geuren.

Het begon allemaal in 1932 met de twee broeders Charles en Joseph Revson die bedachten om nieuwe soorten nagellak te ontwikkelen. De kleur van de nagellak was feller en de lakjes bevatte pigmenten in plaats van verf. De kleuren hadden grappig namen zoals Fatal Apple en Kissing Pink. Vandaag de dag gebruikt Revlon nog steeds dit soort namen voor hun kleurtjes zoals Peach Petal, All Fired Up en Ruby Ribbon.

De Revlon Nearly Naked make-up is innovatief product die het gezicht tegen de zon beschermt (inclusief factor 20), maar ook verzorgende bestandsdelen heeft. Dit product heeft een natuurlijk en fris effect. Binnen de cosmetica collectie kan ook de Revlon Age Defying Foundation gevonden worden, verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals Ivory, Soft Beige en Rich Tan. De foundation heeft SPF en een zeer goede dekking.

Revlon producten worden verkocht in meer dan 100 landen en hun portfolio bestaat uit Revlon Color Cosmetics, Pure Ice, Revlon ColorSilk, Charlie geuren, Mitchum deodorant en Gatineau huidverzorging.

Alle
€7,80
RRP €10,00
22%
KORTING
Revlon Colorstay Concealer 6ml - Deep
€7,25
RRP €12,00
40%
KORTING
Revlon Ultra HD Lip Lacquer 5.9ml - 565 Sunstone
€8,30
RRP €13,00
36%
KORTING
Revlon Ultra HD Matte Lip Color 5.9ml - 625 Love
Zoeken op trefwoord
Geslacht
MANVROUWUNISEX
Prijsklasse
€0 €180+
TOEPASSEN
Merken
Revlon (174)Ciaté (215)OPI (187)Max Factor (128)Bourjois (86) MEER OPTIES
Filteren op
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
TOEPASSEN