€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

bareMinerals Cosmetica

Per Pagina
Sorteren
bareMinerals gelooft in natuurlijke cosmetica die goed is voor de huid; hun met mineralen doordrenkte formules bevatten geen agressieve chemicaliën en additieven voor make-up, waardoor het door geschikt is voor iedereen.

bareMinerals heeft een uitstekende collectie make-up, waaronder lippenstiften, gezichtspoeders en haar bekende foundations, perfect voor alle seizoenen en gelegenheden. Ze hebben zelfs hun eigen huidverzorgingsproducten en de barePro cosmetica-collectie uitgebracht voor nog betere resultaten.

Je kent het merk misschien van hun prijswinnende originele minerale losse poederbasis, maar wist je ook dat ze sinds 1995 essentiële make-upproducten hebben gemaakt?

Koop deze producten in ons assortiment voor de beste prijs voor bareMinerals-producten, inclusief prachtige geschenksets.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.