Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Exfoliators & Scrubs

Per Pagina
Sorteren
Het is niet altijd voldoende om de huid alleen te reinigen met een gezichtsreiniger. Soms heeft de huid meer hulp nodig om opeenhoping van dode huidcellen en vervuiling te verwijderen. Een scrub kan hier goed bij helpen. Haal het spa-gevoel in huis en krijg een zijdezachte huid zonder de spa te hoeven bezoeken.

Er is een grote selectie van zowel fysieke als chemische scrubs beschikbaar, voor alle huidtypes. Fysieke scrubs en scrubs verwijderen dode huidcellen en stapelen zich op door kleine deeltjes handmatig op de huid te masseren.

Chemische exfoliaten zijn niet zo eng als ze klinken, en zijn in sommige gevallen zachter voor de huid dan een fysieke scrub. Chemische exfoliatie wordt al jaren gebruikt in de huidklinieken, maar wordt steeds meer beschikbaar in lagere concentraties die veilig thuis kunnen worden gebruikt. Chemische exfolianten gebruiken chemicaliën in de juiste concentraties die veilig op de huid kunnen worden gebruikt en verwijderen dode huidcellen door het gebruik van zuren. Melkzuur, Glycolzuur en Salicylzuur zijn de meest gebruikte zuren in chemische exfoliërende producten.
Toon Meer