Clynol Haarverzorging

Clynol is een internationaal haarverzorgingsbedrijf. Het werd in Duitsland, 1924, opgericht onder de naam Kleinol en specialiseerde zich oorspronkelijk in haarverf. Hun collectie werd al snel uitgebreid en ze bieden nu meerdere haarproducten aan, waaronder haarspray, hoofdhuidserum en stijlingsproducten. In 1964 werd Kleinol ook in het Verenigde Koninkrijk verkocht en in 1979 begonnen ze samen te werken met Schwarzkopf waarna ze hun naam aanpaste naar Clynol.

Clynol richt zich op professionele haarstilisten en zijn trots op de positieve feedback die ze van hun klanten ontvangen. Naast hun standaardproducten brengen ze constant nieuwe producten uit die met de trends meegaan.

De Colour and Care collectie is de perfecte optie voor permanente haarkleuringen. De producten bevatten een UV filter die er voor zorgt dat de kleur minder snel vervaagd en biedt extra verzorging. Ongeacht de gewenste kleur, een Clynol shampoo is wat je nodig hebt. Vergeet niet een pompje Look at Me Glitz Shine Serum aan te brengen voor een gezonde glans.

Wij zijn een groot fan van de Clynol haarspray geliefd door kapsters sinds 1983. Het Aloe Sensitive Balance Scalp Serum is het perfecte product om het pH balans van de hoofdhuid te herstellen. Dit voorkomt jeuk en roos.

Voor krullen raden wij de Clynol Curl Bounce Curl Fluid aan. Dit product is speciaal ontworpen om het pluizen van krullen tegen te gaan. Gebruik het om je krullen te accentueren door het op (handdoek)droog haar aan te brengen voor het föhnen.

Alle
€4,70
RRP €15,00
69%
KORTING
Clynol Look At Me Glitz Shine Serum  50ml
€4,70
RRP €16,00
71%
KORTING
Clynol Play With Me Rocky Matt Gel  75ml
1
Zoeken op trefwoord
Geslacht
MANVROUWUNISEX
Prijsklasse
€0 €180+
TOEPASSEN
Filteren op
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
TOEPASSEN