Uitverkoop | Alle Producten Afgeprijsd | Alleen Voor Een Beperkte Tijd

Cowshed Haarverzorging

In 1998 werd er een luxe spa opgezet in een oude koeienstal (Cowshed) in Londen. Vandaag de dag is Cowshed een bekend merk met meerdere kuuroorden in alle uithoeken van de wereld, waaronder Istanbul, Chiago, Miami en New York. In deze kuuroorden kan je van de heerlijke behandelingen genieten die Cowshed aanbied. Gelukkig hoef je niet per se ver te reizen om van hun award-winnende producten te genieten.

De namen van hun producten zijn speels, maar de producten zijn serieus. Cowshed huid-, haar- en lichaamverzorging bevatten geen parabenen, petrochemicaliën, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen of parfum. Daarnaast gebruiken ze naast bijenwas en wilde honing geen dierenproducten en zijn ze dierproefvrij. Hierdoor zijn de producten perfect als zwangerschapscadeautjes met namen zoals Knackered Cow, Moody Cow en Grumpy Cow. Dit is alleen geschikt als de ontvanger niet alles serieus neemt!

Moody Cow heeft een kalmerende en aroma therapeutische samenstelling van roos geranium, lindebloesem en wierook. Knackered Cow is perfect als je een oppepper nodig hebt. Horny Cow zorgt voor een onweerstaanbaar gevoel en Wild Cow zal je revitaliseren. Grumpy Cow werkt goed als je geirriteerd bent en Lazy Cow als je geen zin hebt om nuttige dingen te doen.

Alle
1
Zoeken op trefwoord
Geslacht
MANVROUWUNISEX
Prijsklasse
€0 €180+
TOEPASSEN
Producttype
Filteren op
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
TOEPASSEN