Tangle Teezer Haarverzorging

Uitgebracht door haarkleurspecialist Shaun Pulfrey in 2007. Tangle Teezer is een ontklittende borstel die als revolutionair wordt bestempeld. Geproduceerd in Engeland, de borstel word in meer dan 65 landen wereldwijd verkocht en er gaan wel 17 borstels per minuut over de toonbank.

Pulfrey bedacht de borstel toen hij werkzaam was als kapper in bekende salons zoals Pierre Alexandre, Nicky Clarke en Vidal Sassoon. Hij spendeerde uren in de Britse bibliotheek om onderzoek te doen en bracht in 2005 de borstel uit. Pulfrey liet zijn concept tijdens de show "Dragon's Den" in 2007 zien, waar de Draken het product en een investeren van £85.000 (voor een aandeel van 15%) afwezen.

De show bracht publiciteit naar het product en in minder dan een jaar na de uitzending van de show plaatste de bekende Britse apotheker Boots en bestelling voor de bekende Tangle Teezer. Sindsdien is de firma ongelofelijk snel uitgegroeid en maakte in hun tweede jaar al winst. Het product won meerdere awards, inclusief twee Queens Awards en een National Business Award. Het bedrijf stond op nummer 19 van de Sunday Times "snelst groeiende bedrijven" lijst. Met behulp van beroemdheden werd de kam beschikbaar op de internationaal markt en vandaag de dag worden er meer dan 5 miljoen borstels per jaar verkocht. Het bedrijf bedrukt alle producten met een "Made-in-Britain" logo en produceert alle producten in twee fabrieken in het Zuiden van Engeland. Shaun Pulfrey bezit 100% van het bedrijf.

De producten collectie bestaat uit een borstels voor dagelijks en professioneel gebruik, waaronder een compacte versie van de originele borstel, een elite variant exclusief voor kapperszaken, de Aqua Splash editie speciaal voor gebruik op nat haar en een samenwerking met de Britse ontwerpster Lulu Guinness.

Alle
1
Zoeken op trefwoord
Geslacht
MANVROUWUNISEX
Prijsklasse
€0 €180+
TOEPASSEN
Producttype
Filteren op
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Z
TOEPASSEN