Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Tigi Haarverzorging

Per Pagina
Sorteren
TIGI is een bedrijf dat zich voornamelijk focust op het creëren van haarproducten voor kapsters. Het begon allemaal in 1982 toen de bekende Toni & Guy salons een merk nodig hadden om in hun zaken te verkopen. In verband met juridische problemen konden ze niet hun eigen naam op de producten plaatsen en richtte daarom TIGI op. In het begin werd TIGI enkel in salons verkocht, maar door de groeiende populariteit werden de producten al snel beschikbaar in andere soort winkels.

Binnen het TIGI merk zijn meerdere dochter-merken te vinden waaronder TIGI Bed Head waar collecties zoals Dumb Blonde, speciaal voor geblondeerd haar, Colour Goddess en Urban Antidotes. Het TIGI Catwalk merk is geïnspireerd op haarmode die tijdens fashion weken te zien zijn. Creer grotere krullen met de Curls Rock Amplifier of gebruik de Oatmeal & Honey shampoo om droog en beschadigd haar te hydrateren. Het Fashionista Brunette masker beschermt het haar tegen schade.

In 2012 bracht TIGI de Copyright Colour producten uit. Verf je haar (semi-)permanent door kleuren net als normale verf te mengen. De creatieve TIGI formule zorgt ervoor dat jij de kleur van het eindresultaat volledig in de hand hebt.
Toon Meer