Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Juvena Huidverzorging

Per Pagina
Sorteren
Juvena of Switzerland is een Zwitsers huidverzorgingsmerk dat zich concentreert op anti-verouderingsverzorging, gecreëerd op basis van een combinatie van wetenschappelijk onderzoek, klantenservice en hoogwaardige Zwitserse kwaliteit.

Al meer dan 60 jaar blijft Juvena onderzoek doen naar de huid en het huidverouderingsproces om te proberen producten te ontwikkelen die passen bij hun onderzoek. Juvena heeft producten gemaakt voor alle huidtypes, inclusief de droge, gevoelige en normale huid, maar hun belangrijkste doel was om producten te maken voor de rijpere en verouderende huid die een lift nodig heeft.

De Juvena-producten zijn er in vele vormen, zoals serums, maskers, crèmes, reinigingsmelk, tonics en gels. Ze concentreren hun producten op effectieve antirimpelformules, maar ze bieden ook producten aan die lijntjes verminderen, liften, regenereren, gladmaken, verstevigen, ontgiften, kalmeren, corrigeren en de huid stimuleren.

Het merk heeft een paar verschillende collecties die zich richten op bepaalde gebieden, zoals Epigens-producten, waarvan Juvena beweert dat ze rimpels en lijntjes verminderen en ervoor zorgen dat je gezicht er jeugdiger en strakker uitziet. De producten van Epigen doen dit door de persoonlijke ‘huidcode’ te ontgrendelen en te voorkomen dat bepaalde huidgenen worden uitgeschakeld.
Toon Meer