€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Omorovicza Huidverzorging

Per Pagina
Sorteren
Omorovicza is een bekend merk in Hongarije en nu de rest van de wereld langzamerhand ook kennis maakt met dit merk beginnen ook wij de manier waarop de Omorovicza familie mineralen uit de hete bronnen gebruikt om onze huid te genezen en andere voordelen biedt te waarderen.

Meer dan 2000 jaar geleden werd er ontdekt dat het thermale water in Hongarije helende effecten heeft. Marcus Aurelius, de Romeinse heerser, merkte dat zijn soldaten sneller herstelden nadat zij tijd besteedden in de warmwaterbronnen. Om deze reden richtte het eerste thermaalbad op, velen volgden hierna.

De Omorovicza familie bouwde de eerste spa op het terrein van een mineraalrijke helende bron in de 19de eeuw. Later in 2005 begon de familie te experimenteren met manieren waarop zij de voordelen van deze bronnen toe konden passen in een collectie voor huidverzorgingsproducten.

Als je de heetwaterbronnen zou bezoeken zou je kunnen genieten van de voordelen van de rijkste mineralen die het water bevat, maar de meesten zouden niet in de huid trekken, maar enkel kristalliseren op de huid bij het opdrogen. Met de unieke methode van Margaret en Stepehen de Heinrich de Omorovicza, bent u ervan verzekert dat de mineralen diep in de huid dringen waardoor u baat heeft bij deze producten.

Na een gezichtsbehandeling met een Omorovicza expert bent u al snel een paar honderd euro verder, maar u kunt hetzelfde effect bereiken met een fractie van de prijs bij Parfum Klik.
We verkopen een selectie producten van Omorovicza, van reinigingscrème tot hydraterende crèmes tot scrubs en maskers.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.