Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lippenbalsems

Per Pagina
Sorteren
Lippenbalsem is een hydraterend en voedend product dat bedoeld is om je lippen te beschermen in koude klimaten, meestal door een mengsel van vaseline, oliën en wasingrediënten te gebruiken. Naast het voorkomen van schrale lippen, worden lippenbalsems ook vaak gebruikt om de lippen te beschermen en te kalmeren bij koortslippen en kunnen ze worden gekozen als een cosmetische toevoeging aan je lippen, voor een glanzende afwerking met een natuurlijke kleur. Lippenbalsems worden vaak verkocht als onderdeel van een beautyset om een specifieke look te bereiken.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten lippenbalsems, waarvan sommige verschillende effecten toevoegen, zoals: vaseline, tinten, smaken, medicijnen, UV-filter enz. Er zijn verschillende vormen zoasls in een stick, crème, olie of vaseline. Merken als Lippy Inc., Clarins en Vaseline hebben bekende lippenbalsems met verschillende prijskaartjes waar mensen voor terug blijven komen.

Probeer bij het kiezen van de lippenbalsem deze af te stemmen op de behoeften van jouw lippen en de tijd en omstandigheden waarin deze zal worden gebruikt.
Toon Meer