Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Lippenstiften

Per Pagina
Sorteren
Lipstick is een beautyproduct dat wordt beschouwd als een must-have in elke beautycollectie.

Lippenstift werd zo'n 5000 jaar geleden voor het eerst gebruikt door Sumeriërs met een basisformule die werd verkregen door edelstenen te verbrijzelen. Lippenstift heeft een lange en turbulente geschiedenis. Tot de jaren 1500 in Engeland was lippenstift verboden en werd het beschouwd als een uiting van immoraliteit totdat koningin Elizabeth I het product niet alleen acceptabel maar ook modieus maakte.

Tegenwoordig is lippenstift een essentieel beautyproduct en is het te vinden voor elke huidskleur en in elke kleur.

Het woord zelf beschrijft het product dat over het algemeen een gepigmenteerde stick is, gekleurd, met een romige textuur. Tegenwoordig is dit essentiële schoonheidsproduct niet alleen verkrijgbaar als stick, maar ook in de vorm van lipgloss, lipkleuring, kleurpotlood, potlood enz. De formule kan oliën, verzachtende middelen en wassen bevatten om bescherming en hydratatie van onze lippen te garanderen.

Afhankelijk van onze behoeften en de finish die we aan onze lippen willen geven, kunnen lippenstiften glanzend, glinsterend of mat zijn. Vind vandaag nog jouw perfecte match uit ons uitgebreide assortiment merken en producten!
Toon Meer