Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Oogschaduws

Per Pagina
Sorteren
Oogschaduw werd populair in de cosmetica industrie in de 20e eeuw door Elizabeth Arden, die het gebruik ervan tegenkwam tijdens een bezoek aan salons in Parijs waar gekleurde poeders werden aangebracht op de bovenste oogleden en onder de wenkbrauwen om de schoonheid van het oog te versterken en verschillende looks te creëren . Ze introduceerde het later in haar eigen salons toen ze terugkeerde naar de Verenigde Staten.

Oogschaduw is echter al veel langer in gebruik, net als veel andere soorten cosmetica, ze zijn duizenden jaren geleden ontstaan. Het aanbrengen van kleuren op dit gebied van de ogen is terug te voeren op de oude Grieken die tinten ontwikkelden en gebruikten van gekleurde mineralen zoals groene malachiet.

Tegenwoordig kunnen we op de markt oogschaduw vinden voor elke look en voorkeur. Oogschaduw is er in poeder-, gel-, crèmevorm en in zoveel kleuren en tinten op de markt dat je elke gewenste look kunt creëren. Ontdek ons uitgebreide assortiment oogschaduws van alle grote merken en vind het perfecte palet voor jouw look.
Toon Meer