€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Clarins Zonverzorging & Zelfbruiner

Per Pagina
Sorteren
Clarins, een luxe Frans cosmeticamerk, heeft een scala aan zonverzorging ontwikkeld. Het begon met hun zelfbruiners die niet alleen voor een natuurlijke gloed zorgde, maar ook bescherming tegen de zon bood. Wanneer de zon schijnt en je bescherming nodig hebt zijn de Clarins Sun Control Sticks zeer geschikt. Te gebruiken op gevoelige plekken zoals neus, oren en lippen. Het is een solide stick die gemakkelijk mee te nemen is. Perfect voor watersport, skiën en zonnen.

Alle producten uit de Clarins Sun Care collectie bevatten UV bescherming, hydrateren de huid en gaan zichtbare tekenen van vroegtijdige veroudering tegen.

Zodra de zon ondergaat kan je de huid beschermen en bruine kleur behouden door gebruik te maken van de Clarins After Sun. Het product hydrateert en beschermt de huid met gebruik van speciale ingrediënten. Waar je ook heen gaat, vergeet niet om voor je huid te zorgen!
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.