€1 Multi-artikel Korting
Verdien Punten Op Elke Bestelling
100% Originele Producten
Betaal Met iDeal of Klarna

Sisley Zonverzorging & Zelfbruiner

Per Pagina
Sorteren
Naast UVA en UVB filters bevatten Sisley's Sun Protection collectie ook een selectie actieve bestanddelen. Zij zijn één van de eerste bedrijven die botanische ingrediënten aan hun zonproducten toevoegde. Met als resultaat een verzorgde en gehydrateerde huid die beter beschermt is tegen schade veroorzaakt door de zon. Ondanks de prijs zijn Sisley producten toch favoriet bij velen, omdat Sisley's zonnebescherming Alkekengi Calyx plantextract bevat, een luxueus extract dat de huid vrij van radicalen behoud en rijk is in sporenelementen.

Sisley bied zonnebescherming in meerdere collecties, het hangt maar net van de huid van de persoon af welke lijn het meest geschikt is. De meeste producten behoren tot de Super Soin Solaire collectie die een getinte zonnebrand voor het gezicht verbrand waardoor je de gewone foundation achterwegen kan laten. De Sunleÿa G.E. is uitgebreid met een aantal anti-verouderende zonverzorgingproducten.
Toon Meer
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanbieding
Alerts
Beauty
Tips
Kortingscodes
Multi – Artikel Korting

Wanneer u bij Parfum-Klik winkelt krijgt u €1 korting op elke bijkomende product na de eerste.

U ontvangt de korting, ookal zijn het twee verschillende producten en er is geen limiet op hoeveel geld u ervan af kan krijgen. Dit betekent dat u veel geld kan besparen op grotere bestellingen.

Bijvoorbeeld, een bestelling van 10 producten geeft u dan een korting van €9, en deze korting kan natuurlijk worden gecombineerd met andere aanbiedingen en kortingen zoals u wilt. Houd er rekening mee dat u de producten tegelijkertijd moet bestellen om in aanmerking te komen voor de korting.